8 skutečné recenze o Great Rhino Megaways

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2022-11-28

Twitter  LinkedIn  Telegram

Great Rhino Megaways je zařízení s jasnou a dobře navrženou grafikou. Během otočení můžete vidět exotické ptáky, divoká zvířata a karetní obleky. RTP slotu je 95,59%, volatilita je vysoká. Při spuštění stroje můžete vyhrát od 800 do 400 000 základních sázek. Great Rhino Megaways je velmi žádaný mezi hráči s různými zkušenostmi s hazardními hrami. 🚀

8 skutečné recenze o Great Rhino Megaways

Hodnocení hráče Great Rhino Megaways

 

Great Rhino je slot s velkými kurzy

Slot mě zaujal ve fázi vydání. Na začátku jsem to aktivně testoval v demo verzi. Pak jsem začal hrát na minimálních sázkách. Použil jsem strategii Martingale. Zisk je dosažitelný, ale budete muset udělat alespoň 100 otočení. Celkově se mi zařízení líbilo. Můžete získat výhodu. Vyzkoušejte to, nebudete zklamáni.

Rebur68247 05.07.2021  

 

Skvělé zařízení se spoustou bonusů

Pragmatická hra často nevychází s novinkami. O Great Rhino Megaways jsem se dozvěděl náhodou ve slavném kasinu v USA. Vsadím se, že $0.5. Za 20 otočení jsem nemohl dostat vůbec nic. Ale pak jsem kvůli opakovaným otočením a divočině nejen vrátil zbytečné peníze, ale také jsem získal zisk.. Asi za 58 otočení jsem vydělal asi 1909$. Celkově to není špatné.

Elsa 02.09.2022  

 

Skvělý slot Rhino Megaways: nápadný produkt od Pragmatic play nezapůsobil

O slotu jsem se dozvěděl šťastnou náhodou. Jedinými klady jsou jasná grafika a množství bonusových možností. Ten, mimochodem, nepomáhá vyhrát. Většina otočení je prázdná. Je těžké vyhrát i minimální částku. Investoval jsem asi 550$, ale nemohl jsem to získat zpět ani s freespins.

Roberto 21.08.2022

 

Nedoporučoval bych Great Rhino Megaways pro skutečné sázky

Pragmatic play na první pohled vydal vynikající slot. Návratnost ve výši 96,58% je vysoká, výplatní poměry začínají od 800 kreditů. Výsledkem bylo, že po více než 50 sázkách jsem nezískal vůbec žádnou výhru! Vsadím se, že $0.5 každý. V důsledku toho jsem ztratil bankroll.

Lina 25.02.2022

 

Slot Great Rhino Megaways je přesně to, co potřebujete pro skutečnou hru!

Slot jsem mohl otestovat ihned po vydání. Skvělá volba pro skutečné sázky. Přidělil jsem $100 zkontrolovat, kolik jsem mohl vyhrát. Vsadím se, $1 za točení. V důsledku toho se mi podařilo udělat 100 otočení, ze kterých jsem dostal 3 kola s 15 freespins. Podařilo se mi vyhrát asi $3900. Myslím, že výsledek je prostě skvělý!

Jan 15.11.2020

 

Great Rhino Megaways je nejlepší slot od Pragmatic play

Nelíbilo se mi to hned, i když jsem se na to dlouho díval. Pro testování jsem ji poprvé spustil při minimálních sázkách. Obecně nedošlo k žádnému pozitivnímu výsledku. Během prvních 30 otočení, žádný výsledek vůbec. Abych dostal peníze zpět, zvýšil jsem nabídku na 1$. Z 20 otočení přinesly 2 výplaty 800 a 3200 kreditů.

Helena 25.12.2021

 

Great Rhino Megaways od Pragmatic play je dobrý slot s dobrými bonusy

Automat se mi líbil kvůli vysoce kvalitní grafice a množství bonusových možností. Pokud vsadíte alespoň 1$, můžete investované peníze vrátit za několik desítek otočení. Bonusy k tomu pomáhají, bohužel nejsou příliš časté. Doporučuji spustit zařízení, když se účastní závodů a turnajů.

klay6349 09.12.2020

 

Great Rhino Megaways je vysoce kvalitní stroj, ale ne nejštědřejší z poskytovatelů

Great Rhino Megaways slot je relativně nový produkt Pragmatic play studio. Podle mého názoru je vhodný pouze pro vysoké válce, kteří mají neomezený rozpočet. Spotřebovává spoustu peněz. Vzhledem k vysoké volatilitě, dokonce i se stovkou otočení, nemusí nic dát. Osobně jsem unikl $2000.

sajtrp6017 06.11.2021

 

Hrát na Pin-up

  • ✅ 120% bonus za vklad (maximální výše bonusu $500)
  • ✅ 250 Freespins jako bonus za vklad (vklad $50 nebo více)
  • ✅ $1000 Cashback (vrácení až 10 % ztracených prostředků za týden)

Greatrhinomegaways.com nepatří žádnému kasinu. Neposkytujeme žádné informace pro nelegální účely. Je vaší odpovědností zajistit, abyste byli oprávněni hrát v souladu se zákony vaší jurisdikce (věk pro hraní, právní status atd.). Návštěvou našich webových stránek souhlasíte s tím, že Zásady ochrany osobních údajů. 18+