8 echte beoordelingen over de Great Rhino Megaways

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2022-11-28

Twitter  LinkedIn  Telegram

Great Rhino Megaways is een apparaat met heldere en goed ontworpen graphics. Tijdens de spins kun je exotische vogels, wilde dieren en kaartpakken zien. De RTP van het slot is 95,59%, de volatiliteit is hoog. Bij het starten van de machine, kunt u winnen van 800 en tot 400.000 basis inzetten. Great Rhino Megaways is in een grote vraag onder spelers met verschillende ervaring in het gokken. 🚀

8 echte beoordelingen over de Great Rhino Megaways

Beoordelingen van spelers over Great Rhino Megaways

 

Great Rhino is een slot met grote kansen

Het slot trok mijn aandacht in de release fase. In het begin heb ik het actief getest in de demoversie. Toen begon ik te spelen met minimale inzet. Ik gebruikte de Martingale strategie. Winst is haalbaar, maar je moet minstens 100 spins maken. Al met al vond ik het apparaat leuk. Je kunt een voordeel krijgen. Test het, je zult niet teleurgesteld worden.

Rebur68247 05.07.2021  

 

Een cool apparaat met veel bonussen

Pragmatisch Spelen komt niet vaak uit met nieuwigheden. Ik leerde Great Rhino Megaways kennen door toeval in een beroemd casino in de VS. Ik wed 0,5 dollar. Voor 20 spins kon ik helemaal niets krijgen. Maar toen, als gevolg van herhaalde spins en wilds, heb ik niet alleen het verspilde geld teruggegeven, maar ook winst gemaakt.. In ongeveer 58 spins verdiende ik ongeveer $ 1909. Over het algemeen niet slecht.

Elsa 02.09.2022  

 

Great Rhino Megaways slot: een opvallend product van Pragmatic play heeft geen indruk gemaakt

Ik kreeg te weten over het slot door een gelukkige kans. De enige voordelen zijn de heldere graphics en de overvloed aan bonusopties. Dat laatste helpt overigens niet om te winnen. De meeste spins zijn leeg. Het is moeilijk om zelfs het minimale bedrag te winnen. Ik investeerde ongeveer $ 550, maar ik kon het niet terugkrijgen, zelfs met freespins.

Roberto 21.08.2022

 

Zou niet aanraden Great Rhino Megaways voor echte weddenschappen

Op het eerste gezicht heeft Pragmatic play een uitstekende slot uitgebracht. Het rendement van 96,58% is hoog, uitbetalingsratio ' s beginnen vanaf 800 credits. Als gevolg hiervan, na meer dan 50 weddenschappen te hebben gedaan, heb ik helemaal geen overwinning behaald! Ik wed 0,5 dollar per stuk. Daardoor verloor ik mijn bankroll.

Lina 25.02.2022

 

De Great Rhino Megaways slot is precies wat je nodig hebt voor een echt spel!

Ik kon het slot direct na de release testen. Een geweldige optie voor echte weddenschappen. Ik heb $100 toegewezen om te controleren hoeveel ik kon winnen. Ik wed $1 per spin. Als gevolg hiervan slaagde ik erin om 100 spins te maken, waarvan ik 3 rondes kreeg met 15 freespins. Ik heb ongeveer € 3900 gewonnen. Ik vind het resultaat gewoon geweldig!

Djon 15.11.2020

 

Great Rhino Megaways is de beste slot door Pragmatic play

Ik vond het niet meteen leuk, ook al had ik er al heel lang naar gekeken. Om te testen, lanceerde ik het eerst met minimale inzetten. Over het algemeen was er geen positief resultaat. Tijdens de eerste 30 spins, geen resultaat. Om het geld terug te krijgen, heb ik het bod verhoogd naar $1. Uit 20 spins, 2 bracht uitbetalingen van 800 en 3200 credits.

Helen 25.12.2021

 

Great Rhino Megaways door Pragmatic play is een goede slot met goede bonussen

Ik vond de gokautomaat vanwege de hoogwaardige graphics en de overvloed aan bonusopties. Als u ten minste $1 inzet, kunt u het geïnvesteerde geld in een paar dozijn spins retourneren. Bonussen helpen dit te doen, helaas zijn ze niet erg frequent. Ik raad aan het apparaat uit te voeren wanneer het deelneemt aan races en toernooien.

klay6349 09.12.2020

 

Great Rhino Megaways is een machine van hoge kwaliteit, maar niet de meest genereuze van de providers

Great Rhino Megaways slot is een relatief nieuw product van Pragmatic play studio. Naar mijn mening is het alleen geschikt voor high-rollers die een onbeperkt budget hebben. Het verbruikt veel geld. Vanwege de hoge volatiliteit, zelfs met honderd spins, kan het niets geven. Ik heb persoonlijk $ 2000 gelekt.

sajtrp6017 06.11.2021

 

Speel op Pin-up

  • ✅ 120% stortingsbonus (maximaal bonusbedrag $500)
  • ✅ 250 Freespins als stortingsbonus (storting van $50 of meer)
  • ✅ $1000 Cashback (restitutie tot 10% van verloren geld in een week)

Greatrhinomegaways.com is niet van een casino. Wij verstrekken geen informatie voor illegale doeleinden. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u mag gokken volgens de wetten van uw rechtsgebied (gokleeftijd, wettelijke status, enz.). Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met onze Privacybeleid. 18+