8 ekte anmeldelser om Great Rhino Megaways

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2022-11-28

Twitter  LinkedIn  Telegram

Great Rhino Megaways er en enhet med lys og godt designet grafikk. Under spinnene kan du se eksotiske fugler, ville dyr og kortdrakter. RTP for sporet er 95,59%, volatiliteten er høy. Når du starter maskinen, kan du vinne fra 800 og opptil 400 000 basisspill. Great Rhino Megaways er i stor etterspørsel blant spillere med forskjellig erfaring i gambling. 🚀

8 ekte anmeldelser om Great Rhino Megaways

Spilleranmeldelser om Great Rhino Megaways

 

Great Rhino er en spilleautomat med gode odds

Sporet fanget blikket mitt på utgivelsesstadiet. I begynnelsen testet jeg det aktivt i demoversjonen. Så begynte jeg å spille på minimumsinnsatser. Jeg brukte Martingale-strategien. Fortjeneste er oppnåelig, men du må gjøre minst 100 spinn. Alt i alt likte jeg enheten. Du kan få en fordel. Test det, du vil ikke bli skuffet.

Rebur68247 05.07.2021  

 

En kul enhet med mange bonuser

Pragmatic Play kommer ikke ofte ut med nyheter. Jeg ble kjent Med Great Rhino Megaways ved en tilfeldighet i et kjent kasino i USA. Jeg vedder 0,5 dollar. For 20 spinn kunne jeg ikke få noe i det hele tatt. Men da, på grunn av gjentatte spinn og wilds, returnerte jeg ikke bare bortkastede penger, men fikk også fortjeneste.. På omtrent 58 spinn tjente jeg omtrent $ 1909. Alt i alt, ikke dårlig.

Elsa 02.09.2022  

 

Great Rhino Megaways spilleautomat: et slående produkt fra Pragmatic play har ikke klart å imponere

Jeg fikk vite om sporet ved en heldig sjanse. De eneste proffene er den lyse grafikken og overflod av bonusalternativer. Det siste hjelper forresten ikke å vinne. De fleste spinnene er tomme. Det er vanskelig å vinne selv minimumsbeløpet. Jeg investerte omtrent $ 550, men jeg kunne ikke få det tilbake selv med gratisspinn.

Roberto 21.08.2022

 

Vil ikke anbefale Great Rhino Megaways for ekte spill

Ved første øyekast har Pragmatic play gitt ut et utmerket spor. Avkastningen på 96,58% er høy, utbetalingsforhold starter fra 800 studiepoeng. Som et resultat, etter å ha gjort mer enn 50 spill, fikk jeg ingen seier i det hele tatt! Jeg satser $0,5 hver. Som et resultat mistet jeg bankrollen.

Lina 25.02.2022

 

- sporet er akkurat det du trenger for et ekte spill!

Jeg kunne teste sporet umiddelbart etter utgivelsen. Et flott alternativ for ekte spill. Jeg tildelte $100 for å sjekke hvor mye jeg kunne vinne. Jeg satser $1 per spinn. Som et resultat klarte jeg å lage 100 spinn, hvorfra jeg fikk 3 runder med 15 gratisspinn. Jeg klarte å vinne rundt $3900. Jeg synes resultatet er bare flott!

Djon 15.11.2020

 

Great Rhino Megaways er den beste spilleautomaten fra Pragmatic play

Jeg likte det ikke med en gang, selv om jeg hadde sett på det lenge. For testing lanserte jeg den først på minimumsinnsatser. Generelt var det ikke noe positivt utfall. I løpet av de første 30 spinnene, ikke noe resultat i det hele tatt. For å få pengene tilbake økte jeg budet til $1. Av 20 spinn brakte 2 utbetalinger på 800 og 3200 studiepoeng.

Helen 25.12.2021

 

Great Rhino Megaways av Pragmatic play er en god spilleautomat med gode bonuser

Jeg likte spilleautomaten på grunn av grafikk av høy kvalitet og overflod av bonusalternativer. Hvis du satser minst $1, kan du returnere de investerte pengene i noen få dusin spinn. Bonuser hjelper til med å gjøre dette, dessverre er de ikke veldig hyppige. Jeg anbefaler å kjøre enheten når den deltar i løp og turneringer.

klay6349 09.12.2020

 

Great Rhino Megaways er maskin av høy kvalitet, men ikke den mest sjenerøse av leverandørene

Great Rhino Megaways spilleautomat er et relativt nytt produkt fra Pragmatic play studio. Etter min mening er det bare egnet for high-rollers som har et ubegrenset budsjett. Det bruker mye penger. På grunn av den høye volatiliteten, selv med hundre spinn, kan det hende at det ikke gir noe. Jeg personlig lekket $2000.

sajtrp6017 06.11.2021

 

Spill På Pin-up

  • ✅ 120% Innskuddsbonus (maksimalt bonusbeløp $500)
  • ✅ 250 Freespins som innskuddsbonus (innskudd på $50 eller mer)
  • ✅ $1000 Cashback (refunder opptil 10% av tapte midler i en uke)

Greatrhinomegaways.com tilhører ikke noe kasino. Vi gir ingen informasjon til ulovlige formål. Det er ditt ansvar å sikre at du har lov til å gamble i samsvar med lovene i din jurisdiksjon (gamblingalder, juridisk status, etc.). Ved å besøke nettstedet vårt, godtar du vår Personvernregler. 18+