8 prawdziwe opinie o Great Rhino Megaways

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2022-11-28

Twitter  LinkedIn  Telegram

Great Rhino Megaways to urządzenie z jasną i dobrze zaprojektowaną grafiką. Podczas spinów można zobaczyć egzotyczne ptaki, dzikie zwierzęta i kolory kart. RTP automatu wynosi 95,59%, zmienność jest wysoka. Podczas uruchamiania maszyny możesz wygrać od 800 do 400 000 zakładów podstawowych. Great Rhino Megaways cieszy się dużym zainteresowaniem wśród graczy z różnym doświadczeniem w grach hazardowych. 🚀

8 prawdziwe opinie o Great Rhino Megaways

Recenzje graczy o Great Rhino Megaways

 

Great Rhino to automat z dużymi szansami

Slot przykuł moją uwagę na etapie premiery. Na początku aktywnie testowałem go w wersji demo. Potem zacząłem grać na minimalnych stawkach. Użyłem strategii Martingale. Zysk jest osiągalny, ale będziesz musiał wykonać co najmniej 100 obrotów. W sumie podobało mi się urządzenie. Możesz uzyskać przewagę. Przetestuj to, nie będziesz rozczarowany.

Rebur68247 05.07.2021  

 

Fajne urządzenie z dużą ilością bonusów

Pragmatyczna gra często nie wychodzi z nowościami. O Great Rhino Megaways dowiedziałem się przypadkiem w słynnym kasynie w USA. Stawiam 0,5$. Przez 20 spinów nie mogłem nic dostać. Ale potem, z powodu powtarzających się spinów i dziczy, nie tylko zwróciłem zmarnowane pieniądze, ale także osiągnąłem zysk.. W około 58 spinach zarobiłem około 1909$. Ogólnie nieźle.

Elsa 02.09.2022  

 

Świetny automat Rhino Megaways: uderzający produkt Pragmatic play nie zrobił wrażenia

O automacie dowiedziałem się szczęśliwie. Jedynymi zaletami są jasna grafika i mnóstwo opcji bonusowych. Ten ostatni, nawiasem mówiąc, nie pomaga wygrać. Większość obrotów jest pusta. Trudno jest wygrać nawet minimalną kwotę. Zainwestowałem około 550$, ale nie mogłem go odzyskać nawet z darmowymi spinami.

Roberto 21.08.2022

 

Nie polecam Great Rhino Megaways dla prawdziwych zakładów

Na pierwszy rzut oka Pragmatic play wypuścił doskonały automat. Zwrot w wysokości 96,58% jest wysoki , wskaźniki wypłat zaczynają się od 800 kredytów. W rezultacie, po postawieniu ponad 50 zakładów, w ogóle nie wygrałem! Stawiam $0.5 każdy. W rezultacie straciłem bankroll.

Lina 25.02.2022

 

Automat Great Rhino Megaways jest dokładnie tym, czego potrzebujesz do prawdziwej gry!

Mogłem przetestować Gniazdo natychmiast po wydaniu. Świetna opcja na prawdziwe zakłady. Przydzieliłem 100$, aby sprawdzić, ile mogę wygrać. Stawiam $1 za spin. W rezultacie udało mi się wykonać 100 Spinów, z których dostałem 3 rundy z 15 darmowymi spinami. Udało mi się wygrać około 3900$. Myślę, że wynik jest po prostu świetny!

Djon 15.11.2020

 

Great Rhino Megaways to najlepszy automat od Pragmatic play

Nie podobało mi się to od razu, mimo że patrzyłem na to od dawna. Do testów po raz pierwszy uruchomiłem go przy minimalnych zakładach. Ogólnie nie było pozytywnego wyniku. Podczas pierwszych 30 obrotów nie ma żadnego wyniku. Aby odzyskać pieniądze, zwiększyłem ofertę do 1 USD. Z 20 spinów 2 przyniosły wypłaty w wysokości 800 i 3200 kredytów.

Helen 25.12.2021

 

Great Rhino Megaways od Pragmatic play to dobry automat z dobrymi bonusami

Podobał mi się automat ze względu na wysokiej jakości grafikę i bogactwo opcji bonusowych. Jeśli postawisz co najmniej 1$, możesz zwrócić zainwestowane pieniądze w kilkudziesięciu spinach. Bonusy pomagają w tym, niestety nie są zbyt częste. Polecam uruchamianie urządzenia, gdy bierze udział w wyścigach i turniejach.

klay6349 09.12.2020

 

Great Rhino Megaways to wysokiej jakości maszyna, ale nie najbardziej hojny z dostawców

Wielki Gniazdo Rhino Megaways jest stosunkowo nowy produkt Pragmatic play studio. Moim zdaniem nadaje się tylko dla wysokich rolek, którzy mają nieograniczony budżet. Zużywa dużo pieniędzy. Ze względu na dużą zmienność, nawet przy stu obrotach, może nic nie dać. Osobiście wyciekłem $2000.

sajtrp6017 06.11.2021

 

Graj na Pin-up

  • ✅ 120% bonus (Maksymalna kwota bonusu $500)
  • ✅ 250 darmowych obrotów jako bonus od depozytu (Depozyt w wysokości $50 lub więcej)
  • ✅ $1000 Cashback (zwrot 10% utraconych środków w ciągu tygodnia)

Greatrhinomegaways.com nie należy do żadnego kasyna. Nie udostępniamy żadnych informacji w celach niezgodnych z prawem. Twoim obowiązkiem jest upewnienie się, że możesz grać zgodnie z prawem swojej jurysdykcji (wiek hazardu, status prawny itp.). Odwiedzając naszą stronę internetową, zgadzasz się z naszą Polityką Prywatności. 18+