8 riktiga recensioner om Great Rhino Megaways

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2022-11-28

Twitter  LinkedIn  Telegram

Great Rhino Megaways är en enhet med ljus och väldesignad grafik. Under snurren kan du se exotiska fåglar, vilda djur och kortdräkter. Slotens RTP är 95,59%, volatiliteten är hög. När du startar maskinen kan du vinna från 800 och upp till 400 000 basinsatser. Great Rhino Megaways är i stor efterfrågan bland Spelare med olika erfarenhet av spel. 🚀

8 riktiga recensioner om Great Rhino Megaways

Spelarrecensioner om Great Rhino Megaways

 

Great Rhino är en slot med bra odds

Spåret fångade mitt öga i släppstadiet. I början testade jag det aktivt i demoversionen. Sedan började jag spela med minsta insats. Jag använde Martingale-strategin. Vinst kan uppnås, men du måste göra minst 100 snurr. Sammantaget gillade jag enheten. Du kan få en fördel. Testa det, du blir inte besviken.

Olycka68247 05.07.2021  

 

En cool enhet med massor av bonusar

Pragmatisk Lek kommer inte ofta ut med nyheter. Jag fick veta om Great Rhino Megaways av en slump i ett berömt kasino i USA. Jag satsar $ 0.5. För 20 snurr kunde jag inte få någonting alls. Men då, på grund av upprepade snurr och wilds, returnerade jag inte bara de bortkastade pengarna utan fick också vinst.. I cirka 58 snurr tjänade jag ungefär $ 1909. Sammantaget inte dåligt.

Elsa 02.09.2022  

 

Great Rhino Megaways slot: en slående produkt från Pragmatic play har misslyckats med att imponera

Jag fick veta om spåret med en lycklig chans. De enda proffsen är den ljusa grafiken och överflödet av bonusalternativ. Den senare hjälper förresten inte att vinna. De flesta snurren är tomma. Det är svårt att vinna även minimibeloppet. Jag investerade ungefär $ 550, men jag kunde inte få tillbaka det även med freespins.

Roberto 21.08.2022

 

Skulle inte rekommendera Great Rhino Megaways för riktiga spel

Vid första anblicken har Pragmatic play släppt en utmärkt slot. Avkastningen på 96,58% är hög , utbetalningsgraden börjar från 800 poäng. Som ett resultat, efter att ha gjort mer än 50 satsningar, fick jag ingen vinst alls! Jag satsar $ 0,5 vardera. Som ett resultat förlorade jag bankrullen.

Lina 25.02.2022

 

slot är precis vad du behöver för ett riktigt spel!

Jag kunde testa spåret omedelbart efter utgivningen. Ett bra alternativ för riktiga satsningar. Jag tilldelade $100 för att kontrollera hur mycket jag kunde vinna. Jag satsar $1 per snurra. Som ett resultat lyckades jag göra 100 snurr, varav jag fick 3 rundor med 15 freespins. Jag lyckades vinna ungefär $ 3900. Jag tycker att resultatet är bara bra!

Djon 15.11.2020

 

Great Rhino Megaways är den bästa spelautomaten från Pragmatic play

Jag tyckte inte om det direkt, även om jag hade tittat på det länge. För testning lanserade jag den först vid minsta satsningar. I allmänhet fanns det inget positivt resultat. Under de första 30 snurrarna, inget resultat alls. För att få pengarna tillbaka ökade jag budet till $1. Av 20 snurr gav 2 utbetalningar på 800 och 3200 krediter.

Helen 25.12.2021

 

Great Rhino Megaways från Pragmatic play är en bra slot med bra bonusar

Jag gillade spelautomaten på grund av högkvalitativ grafik och överflöd av bonusalternativ. Om du satsar minst $1 kan du returnera de investerade pengarna i några dussin snurr. Bonusar hjälper till att göra detta, tyvärr är de inte så frekventa. Jag rekommenderar att du kör enheten när den deltar i tävlingar och turneringar.

klay6349 09.12.2020

 

Great Rhino Megaways är högkvalitativ maskin, men inte den mest generösa av leverantörerna

Great Rhino Megaways slot är en relativt ny produkt från Pragmatic play studio. Enligt min mening är den endast lämplig för storspelare som har en obegränsad budget. Det förbrukar mycket pengar. På grund av den höga volatiliteten, även med hundra snurr, kanske det inte ger något. Jag läckte personligen $2000.

sajtrp6017 06.11.2021

 

Spela på Pin-up

  • ✅ 120% insättningsbonus (maximalt bonusbelopp $500)
  • ✅ 250 freespins som insättningsbonus (Insättning på $50 eller mer)
  • ✅ $1000 Cashback (återbetalning upp 10% av förlorade medel i en vecka)

Greatrhinomegaways.com tillhör inte något kasino. Vi tillhandahåller ingen information för olagliga ändamål. Det är ditt ansvar att se till att du får spela i enlighet med lagarna i din jurisdiktion (spelålder, juridisk status etc.). Genom att besöka vår webbplats godkänner du vår Sekretesspolicy . 18+