8 реальних відгуків про Great Rhino Megaways

Kelly Flexx profile picture
Kelly Flexx  2022-11-28

Twitter  LinkedIn  Telegram

Great Rhino Megaways-це пристрій з яскравою і добре проробленою графікою. Під час обертань ви можете побачити екзотичних птахів, диких тварин і карткові масті. Rtp слота становить 95,59%, волатильність висока. При запуску автомата ви можете виграти від 800 до 400 000 базових ставок. Great Rhino Megaways] користується великим попитом у гравців з різним досвідом в азартних іграх. 🚀

8 реальних відгуків про Great Rhino Megaways

Відгуки гравців про Great Rhino Megaways

 

Great Rhino-це слот з відмінними коефіцієнтами

Слот привернув мою увагу на стадії релізу. Спочатку я активно тестував його в демо-версії. Потім я почав грати за мінімальними ставками. Я використовував стратегію Мартінгейла. Прибуток досяжна, але вам доведеться зробити не менше 100 обертань. В цілому, пристрій мені сподобалося. Ви можете отримати перевагу. Перевірте це, ви не будете розчаровані. Перезахоронение68247 05.07.2021  

 

 

Класне пристрій з безліччю бонусів

Pragmatic Play не часто виходить з новинками. Я випадково дізнався про Great Rhino Megaways у відомому казино в США. Я ставлю 0,5 долара. За 20 обертань я взагалі нічого не зміг отримати. Але потім, завдяки повторним обертанням і диким символам, я не тільки повернув витрачені даремно гроші, але і отримав прибуток.. Приблизно за 58 обертань я заробив близько 1909 доларів. В цілому, непогано. Ельза 02.09.2022  

 

 

Відмінний слот Rhino Megaways: яскравий продукт від Pragmatic play не зміг справити враження

Я дізнався про цей слот завдяки щасливому випадку. Єдиними плюсами є яскрава графіка і велика кількість бонусних опцій. Останнє, до речі, не допомагає перемогти. Більшість обертань порожні. Важко виграти навіть мінімальну суму. Я вклав близько 550 доларів, але не зміг повернути їх навіть за допомогою фріспінів. Роберто  

21.08.2022

 

Не рекомендував би Great Rhino Megaways для реальних ставок

На перший погляд, Pragmatic play випустила відмінний слот. Прибутковість у розмірі 96,58% висока, коефіцієнти виплат починаються від 800 кредитів. В результаті, зробивши більше 50 ставок, я взагалі не отримав жодного виграшу! Я ставлю по 0,5 долара на кожного. В результаті я втратив банкролл. Ліна 25.02.2022

 

 

Слот Great Rhino Megaways - це саме те, що вам потрібно для справжньої гри!

Я міг би протестувати слот відразу після релізу. Відмінний варіант для реальних ставок. Я виділив 100 доларів, щоб перевірити, скільки я можу виграти. Я ставлю 1 долар за спин. В результаті мені вдалося зробити 100 обертань, з яких я отримав 3 раунди з 15 фріспінамі. Мені вдалося виграти близько 3900 доларів. Я думаю, результат просто відмінний! Джон 15.11.2020

 

 

Great Rhino Megaways-найкращий ігровий автомат від Pragmatic play

Мені це відразу не сподобалося, хоча я вже давно на це дивився. Для тестування я спочатку запустив його за мінімальними ставками. Загалом, позитивного результату не було. Протягом перших 30 обертань взагалі ніякого результату. Щоб повернути гроші, я збільшив ставку до 1 долара. З 20 обертань 2 принесли виплати в розмірі 800 і 3200 кредитів. Хелен 25.12.2021

 

 

Great Rhino Megaways від Pragmatic play-хороший слот з хорошими бонусами

Ігровий автомат мені сподобався через якісної графіки і великої кількості бонусних опцій. Якщо ви поставите хоча б 1 Долар, то зможете повернути вкладені гроші за кілька десятків обертань. Бонуси допомагають у цьому, на жаль, вони не дуже часті. Я рекомендую запускати пристрій, коли він бере участь у перегонах та турнірах. клай 6349 09.12.2020

 

 

Great Rhino Megaways-це високоякісна машина, але не найщедріша з постачальників

Ігровий автомат Great Rhino Megaways-відносно новий продукт студії Pragmatic play. На мій погляд, він підходить тільки для хайроллеров, у яких необмежений бюджет. Це забирає багато грошей. Через високу волатильність навіть при сотні обертань це може нічого не дати. Я особисто просочив 2000 доларів. sajtrp6017 06.11.2021

 

 

Грати на Pin-up

  • ✅ 120% бонус на депозит (максимальна сума бонусу $500)
  • ✅ 250 фріспінов в якості бонусу на депозит (депозит від $50 і більше)
  • ✅ $1000 кешбек у розмірі (повернення до 10% втрачених коштів протягом тижня)

Greatrhinomegaways.com не належить жодному казино. Ми не надаємо жодної інформації в незаконних цілях. Ви несете відповідальність за те, щоб вам було дозволено грати в азартні ігри відповідно до законів вашої юрисдикції (вік для азартних ігор, правовий статус і т.д.). Відвідуючи наш веб-сайт, Ви погоджуєтеся з нашою Політикою Конфіденційності. 18+